עוגיות זנגביל כפולות
אם יש לכם מלח, זנגביל מסוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו עוגיות זנגביל כפולות, עוגיות זנגביל כפולות, ו עוגיות זנגביל כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות אפיית סיליקון.
בקערה בינונית, לערבב יחד את הקמח, סוכר, זנגביל, סודה לשתיה, allspice, קינמון ומלח. מערבבים את הג ' ינג ' ר מסוכר וצימוקים. תניח בצד.
בקערה גדולה, היכו יחד את החמאה המומסת, המולסה והביצה. בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת המולסה.
זרוק כף גדושה של בצק לכל עוגייה על דפי האפייה מוכנים, הצבת כל אחד על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 7 עד 9 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 10 דקות עד שהן נקבעות.
להעביר מתלה תיל מגניב לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.