עוגיות חלבון דלעת
עוגיות חלבון דלעת היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-346 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח סויה, שיבולת שועל מגולגלת, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: עוגיות חלבון פשטידת דלעת, לגמרי ללא סוכר / חלבון גבוה / עוגיות שיבולת שועל דלעת בריאה בצורה מזעזעת, ו שייק חלבון פשטידת דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לטאטא יחד Splenda®, שיבולת שועל, קמח חיטה, קמח סויה, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים דלעת, שמן קנולה, מים, חלבונים ביצה, מולסה. מערבבים זרעי פשתן, אם תרצה.
רול לתוך 14 כדורים גדולים, ולשטח על תבנית אפייה.
אופים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש. אל תבלעו יתר על המידה: העוגיות ייצאו יבשות מאוד אם overbaked.