עוגיות חמאה ממולאות בנוטלה
עוגיות חמאה ממולאות בנוטלה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 225 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות הכל מלא נוטלה, עוגיות פירואט חקייניות (עוגיות סיגר מלאות נוטלה), ו עוגיות עוגיית נוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
שלב את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית; להפריש.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה; פעם רכה, להוסיף את הסוכר והכה עד חלקה. מקציפים את החלמונים ותמצית וניל. מערבבים בהדרגה בתערובת הקמח, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם כל תוספת.
משוך חתיכת בצק, על 2 כפות, מהקערה. טופס 2 אינץ שטוח (אבל עבה למדי) מעגל ביד. כפית על 1 1/2 כפיות של המילוי על גבי בצק זה-פנקייק. סגור את הבצק מעל המילוי כדי ליצור כיפה רכה, וודא שהבצק מכסה את המילוי מכל הצדדים, וצבוט את החלק העליון כדי לאטום את העוגייה (זה עשוי להיות דומה לחלק העליון של נשיקה של הרשי; אתה יכול גם לשטח אותו עם היד שלך, אבל לוודא כי החלק העליון של העוגייה אטום!).
מניחים עוגיות על הסדינים מוכנים, 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 14-18 דקות, או עד הזהב.
בואו להתקרר על המחבתות. אם תרצה, מקשטים עם סוכר של ממתקים.