עוגיות חמאת בוטנים
אם יש לכם מלח מעוגל, חמאת בוטנים חלקה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה עם ציפוי חמאה בוטנים קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
הכה יחד חמאת בוטנים, חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב, על 2 דקות.
מוסיפים ביצה וניל ומכים עד רכות, על 1 דקה. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ולאחר מכן לערבב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין מרופדות (כשני שלישים מלאים) ואופים באמצע התנור עד זהב חיוור ובוחן מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. להפוך קאפקייקס על מתלה מגניב לחלוטין.
מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן, ואז לשפוך על שוקולד בקערה קטנה.
בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
כדי לעבות את הציפוי כדי להפיץ עקביות במהירות, להפיץ אותו על גיליון אפיית מתכת צמרמורת עד עבה מבריק, על 5 דקות. לגרד הדובדבן בחזרה לקערה ומערבבים עד חלקה.
מורחים ציפוי על קאפקייקס ומפזרים בוטנים.