עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
המתכון שוקולד חמאת בוטנים קאפקייקס מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, חלב, בוטנים קלויים עציצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את עוגת הבלילה ואפו ב-24 כוסות מאפין מרופדות בנייר, לפי הוראות האריזה לקאפקייקס. מגניב 30 דקות. (לא מגניב לגמרי. קאפקייקס עדיין צריך להיות חם כאשר מלא.)
מקציפים תערובת פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות.
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבבים היטב. כף לתוך שקית פלסטיק resealable משקל מקפיא קטן; שקית חותם. תחתוך פינה אחת מתחתית התיק. הכנס קצה התיק למרכז של כל קאפקייק, ואז צינור על 1 כף. תערובת פודינג לקאפקייק.
מקצפת מיקרוגל ושוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 1-1 / 2 דקות. או עד שוקולד נמס תערובת מעורבב היטב, ערבוב לאחר 1 דקות. לטבול צמרות של קאפקייקס בתערובת שוט מגניב; מפזרים אגוזים.