קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות חמאת בוטנים שכבות

עוגיות חמאת בוטנים שכבות
עוגיות חמאת בוטנים שכבות עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 496 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי תערובת בראוניז, חמאת בוטנים מוקרמת, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות שכבות חמאת בוטנים, חמאת בוטנים פריכיות בראוניז שכבות, ו שכבות שוקולד מרשמלו חמאת בוטנים בראוניז (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן ואופים בראוניז במחבת 139 אינץ ' לפי הוראות על החבילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מקציפים תערובת פודינג וחלב עם מקציף במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים חמאת בוטנים וסוכר; מערבבים היטב. מקררים עד שהעוגיות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
עם 3-5 דקות של זמן בישול בראוני עזב, לשים שוקולד בקערה למיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות ומערבבים. חזור על הפעולה במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים שוט מגניב לשוקולד ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
בואו לעמוד 1-2 דקות.
7
מורחים חמאת בוטנים & תערובת פודינג על בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מורחים תערובת שוקולד עם שוקולד על פודינג. להכניס למקרר 1 שעה. אם ציפוי צריך לחזק קצת יותר, להקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים