עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי אוכמניות פיסטוק. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוטי פיסטוק חמוציות, פיסטוק-ביסקוטי חמוציות, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם קלף.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערת ערבוב גדולה.
הוסף 3eggs ווניל ומכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד רק בשילוב, על 30seconds.
מערבבים באוכמניות ופיסטוקים.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות לחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך יומן שטוח על 14inches ארוך 2 אינץ ' רחב. (הבצק יהיה דביק.)
מניחים יומני על תבנית אפייה מוכנה כמה סנטימטרים זה מזה.
בקערה קטנה, לנצח את הביצה הנותרת מברשת על הבצק.
מפזרים סוכר מלטש, אם תרצה.
אופים יומני עד שהם מוצקים למגע, על 35minutes.
מניחים גיליון אפייה על מתלה תיל ולאפשר יומני להתקרר לחלוטין.
העבר יומנים ללוח חיתוך ולהשתמש סכין משונן לחתוך בזהירות כל 18slices.
להניח פרוסות לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה ולהחזיר אותם לתנור.
אופים עד עוגיות רק להתחיל לקבל פריך, על 8minutes.
העברת עוגיות מתלים חוט ולתת מגניב לחלוטין.