מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עוגיות, מלח, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו דרך הטבק, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).
כדי להפוך את מי הטבק: לקלף מחצית השכבות את הסיגר ולהשליך. להפריד את עלי הטבק הפנימיים. שמור 2 כפות של עלים קצוצים לשימוש בעוגיות; להפריש. יש לשטוף את העלים הנותרים מתחת למים חמים במשך 3 דקות. ממלאים קערה קטנה עם 3 כוסות מים חמים ותלול את עלי הטבק במים במשך 10 דקות. מסננים את המים וזורקים את עלי הטבק. מי הטבק יהיו די חזקים, עם עוקץ ניקוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כדי להפוך את פתיתי הקוקוס: בסיר בינוני, לשלב את הקוקוס, קפה, קולה, מולסה, סוכר, ומי טבק. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומרתיחים במשך כ 20 דקות, עד שכל הנוזל כבר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
3/4 כפית מולסה
זילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
קולה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מעבירים את פתיתי הקוקוס לתבנית אפייה ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
כדי להפוך את העוגיות: בקערה קטנה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים יחד עם מזלג. ממיסים את השוקולד והחמאה על דוד כפול. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, סוכר, חלב חמאה, וניל, וטבק. מערבבים לתוך תערובת השוקולד, ואז מערבבים את תערובת הקמח לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כפית את הבצק 1 כף בכל פעם על גיליון האפייה מוכן. השאירו מקום בין העוגיות להתפשט בעת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מעל כל עוגייה עם קצת פתיתי קוקוס טבק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
9
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד צמרות העוגייה לפצח אבל העוגיות עדיין רכות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו מגניב במשך 3 דקות לפני הטיפול. להרים עם מרית ולהעביר את העוגיות מתלה תיל. או לתת להתקרר לחלוטין ולאחסן במיכל אטום עד שבוע.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.