עוגיות טופי בוטן מלוחות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות בוטנים מלוחים טופי. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 56 מנות. אם יש לך סודה לשתייה, ביצה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגיות שוקולד טופי מומלחים, עוגיות שוקולד צ'יפס מומלחים בים, ו עוגיות טופי דלעת עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית ומערבבים יחד ביסודיות עם מקצף או fork.In קערה גדולה, מערבבים את החמאה המומסת עם הסוכרים.
לטאטא את הביצה, וניל, חמאת בוטנים, להוסיף את תערובת הקמח, ומערבבים עם מרית גומי או כף עץ רק עד משולב באופן שווה.מכסים את הבצק ומקררים במשך שעה או שעתיים ועד 2 ימים.מחממים את התנור ל-325 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
יוצקים את האגוזים הקצוצים לקערה רדודה. לגרוף על 2 כפיות ברמה של בצק עבור כל עוגייה, צורה לכדור 1 אינץ ' או בול עץ קטן שומן, ומעייל את החלק העליון ואת הצדדים בכבדות עם האגוזים הקצוצים, לחיצה על כל חתיכות שנופלות כך שאין כתמים קירחים.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על המחבתות מרופדות או משומן.
אופים את העוגיות במשך 15 עד 18 דקות, עד שהם בצבע בהיר על גבי (ומתחת). סובב את הסדינים מלמעלה למטה ומלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. העוגיות ייראו רכות מאוד למגע (והאחד שאתה מוסר כדי להעריך צבע עשוי אפילו להתפרק), אבל הם יתייצבו כפי שהם מגניבים. עבור מחבתות מרופדות, להגדיר את המחבתות או רק את ספינות על מדפים כדי להתקרר; עבור מחבתות לא מזוהות, להשתמש מרית מתכת כדי להעביר את העוגיות למדפים. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום לפחות 2 שבועות.UPGRADESSalted בוטנים Toffee טביעות אצבע עם שוקולד לבן: באופן מפתיע, שוקולד לבן טעים יותר שוקולד כהה או חלב בעוגיות אלה (וזה מתוך אוהד ענק של שוקולד מריר!). וחתיכות קצוצות מחפיסת שוקולד לבן "אמיתי" טעם טוב יותר משוקולד צ ' יפס לבן. יש מוכן 4 אונקיות שוקולד לבן לחתוך לחתיכות קטנות או 2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד לבן צ ' יפס.
אופים את העוגיות בצורת כדורים כמתואר. ברגע המחבתות לצאת מהתנור, לחץ על הגב של צ ' ופסטיק או מתלה למרכז של כל עוגייה חמה ולהעביר אותו בעדינות כדי להרחיב את החור. הכנס חתיכות שוקולד (או צ ' יפס) לתוך כל דיכאון בעוד העוגיות עדיין חמות.טופי בוטנים מלוחים עם ריבה: יש מוכן על 1/2 כוס (5.5 אונקיות) תות או ריבה אחרת או שימורים.
מוסיפים 1/2 עד 1 כפית משחת קארי תאילנדית או רוטב חריף אחר לבצק עם חמאת בוטנים.