עוגיות טיפה כתומות II
עוגיות טיפה כתומות ii דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לך ביצה, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות טיפה כתומות אני, עוגיות טיפה כתומות IV, ו עוגיות טיפה כתומות II.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מערבבים 1/2 כוס מיץ תפוזים ו 1 כפית קליפה לתוך תערובת הקמח.
מערבבים ביצה לתוך תערובת הסוכר ביסודיות. לאט לאט לערבב תערובת קמח לתוך תערובת ביצה וסוכר. טיפה על ידי כפית על גבי גיליון עוגיות משומן.
מערבבים סוכר של קונדיטור ו 2 כפות חמאה יחד עד חלקה.
יוצקים 2 כפות מיץ תפוזים ו 1 כפית קליפת תפוזים לתוך תערובת סוכר וחמאה, לערבב היטב. כאשר העוגיות התקררו להפיץ את הדובדבן בנדיבות על צמרות העוגיות.