עוגיות כריך שוקולד ושקד טבל
עוגיות סנדוויץ ' שוקולד ושקד טבל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שוקולד למחצה, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות בננה טבולות שוקולד סנדוויץ, שוקולד טבול עוגיות כריך חמאת בוטנים, ו שוקולד לבן-עוגיות טבולות שקדים.
הוראות
מניחים שקדים מרוסקים במעבד ומוסיפים 1/4 כוס סוכר. טוחנים שקדים דק. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב. הכה בחלמון ביצה, תמצית וניל, ו 1/4 כפית מלח.
מוסיפים תערובת אגוז הקרקע וקמח ומכים עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לתוך 2 כדורים; לשטח כל כדור לתוך דיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מרדדים מחצית הבצק בין יריעות נייר שעווה או נייר קלף לעובי 1/4 אינץ', מפזרים בצק בקלילות עם קמח לפי הצורך כדי לשמור על דבק ומדי פעם מתקלף את הנייר העליון כדי להסיר קמטים. לקלף את הסדין העליון. באמצעות 2 1/2x1 1/2 אינץ ' חותך עוגיות סגלגל (או תבנית קרטון), לגזור עוגיות. אם הבצק רך, שקופית תבנית אפייה ללא מסגרת מתחת לנייר וצינה 10 דקות כדי המשרד.
העברת עוגיות לגיליונות מוכנים, מרווח 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות בצק reroll, לחתוך יותר עוגיות. עוגיות צ ' יל על גיליונות 15 דקות לפני האפייה.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 163°.
אופים עוגיות 5 דקות. הפוך גיליונות ואופים עד עוגיות להתחיל צבע, על 6 דקות. עוגיות מגניבות על גיליונות 5 דקות.
העברה למדפים; מגניב לגמרי. חזור עם הבצק שנותר.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני כבד.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד להקציף עד נמס וחלק.
בואו מגניב עד עבה אבל עדיין להפיץ, על 2 שעות.
מניחים חצי עוגיות, בצד התחתון למעלה, על משטח העבודה. כף גנאש מילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה 1/4-אינץ ' רגיל. השארת גבול רגיל 1/4 אינץ', צינור (או להפיץ) גנאש על עוגיות. למעלה כל אחד עם עוגייה שנייה, למטה בצד התחתון, הקשה לדבוק.
מערבבים שוקולד על גבי דוד כפול מעל מים רותחים עד חלקה.
מניחים שקדים בקערה קטנה. לטבול סוף 1 עוגייה בשוקולד, ואז בשקדים.
העברה לגיליון נייר כסף. חזור עם עוגיות שנותרו.
בואו לעמוד עד לקישוט מוגדר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום במקרר בשכבות בודדות בין גיליונות של נייר שעווה.