קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות כריך שוקולד מלאות בגנאש לבן

עוגיות כריך שוקולד מלאות בגנאש לבן
עוגיות כריך שוקולד מלאות בגנאש לבן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם סודה לשתיה, ביצה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות אצבע לימון מלאות בגנאש שוקולד לבן, עוגיות סנדוויץ שוקולד בראוני עם שוקולד לבן גנאש ושמורות תות, ו שוקולד לבן Ganache מלא עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את מילוי גנאש: להביא את השמנת לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, ולהוסיף 9 אונקיות שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
3
בואו לעמוד 5 דקות, מכוסה.
4
מעבירים לקערה קטנה, ומערבבים עד חלקה. מכסים ומקררים כ 3 שעות (או יותר) עד עבה ומפיץ. הקפד לערבב לעתים קרובות במהלך תהליך זה ישפר את המרקם של גנאש. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.הפוך את הבצק: בקערה גדולה להקציף יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח. בקערה גדולה נפרדת מערבבים יחד חמאה, סוכר חום וביצה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה ומערבבים לשלב. ללוש עד צורות בצק. מחלקים את הבצק לחצי ועוטפים כל אחד בניילון נצמד; מקררים במקרר לפחות 1 שעה ועד 12 שעות.הפוך את העוגיות: כאשר מוכן ליצור עוגיות לרדד כל חצי בצק בין 2 גיליונות של קלף מקומח קל על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מעבירים לסדינים אפייה, ומקררים עד המשרד, כ -30 דקות.מחממים תנור ל 350 מעלות עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. באמצעות חותך עוגיות זה בערך 2 אינץ 'רחב (לבחור צורה מסובכת כגון עגול, מרובע, לב או כוכב), מוודא שיש לך אפילו מספרים בכל עבור סך של כעשרים וארבעה עוגיות 2 אינץ', מחדש מתגלגל מחדש מצמרר שאריות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת קלף, להקפיא עד המשרד מאוד, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים עד מוצק וריחני, על 10 עד 12 דקות, מסתובב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו עוגיות להתקרר לחלוטין על גיליונות אפייה להגדיר על מדפי תיל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מורחים או צינור (באמצעות שקית מאפה קצה רגיל קטן) מילוי גנאש על הצד התחתון של חצי עוגיות, כריך עם עוגיות שנותרו, לחיצה בעדינות. עוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.הפוך את התוספת האופציונלית: להמיס את 3 אונקיות הנותרים של שוקולד לבן בקערה הוכחה חום קטן להגדיר על מחבת של מים רותחים. לאחר רסס או צינור מומס (באמצעות שקית מאפה קצה רגיל קטן) השוקולד הלבן בתבנית אטרקטיבית על צמרות העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף