ביינטס
ביגנץ לוקח בערך 3 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1223 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מים חמים, קמח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ביינטס, ביינטס, ו ביינטס.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים סוכר, מלח, ביצים, חלב אידוי ומערבבים היטב.
מערבבים פנימה 4 כוסות מהקמח ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקיצור, ולאחר מכן את 3 כוסות הקמח הנותרות. מכסים ומצננים עד 24 שעות.
מרדדים בצק בעובי 1/8 אינץ'.
חותכים ל -2 ריבועים בגודל 1/2 אינץ'. מטגנים בשמן חם של 360 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס). אם לא צצים בינטים, השמן אינו חם מספיק.
לנער את הסוכר של הקונדיטורים על ביינטים חמים.