עוגיות לימון ריקוטה עם זיגוג לימון
מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם 15 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות לימון ריקוטה עם זיגוג לימון יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 44 מנות. 275 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, גבינת ריקוטה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו עוגיות לימון ריקוטה עם זיגוג לימון {ספר הבישול של החודש }, ריקוטה Beignets עם לימון-הל סוכר זיגוג לימון, ו לימון Ricotta Cornmeal מאפינס עם זיגוג לימון-וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. תניח בצד.
בקערה הגדולה מערבבים את החמאה והסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את החמאה והסוכר עד אור ורך, על 3 דקות.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד incorporated.
מוסיפים את גבינת הריקוטה, מיץ לימון וגרידת לימון. מקציפים לשלב. מערבבים את החומרים יבשים.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. כפית את הבצק (כ 2 כפות לכל עוגייה) על גבי דפי האפייה.
אופים במשך 15 דקות, עד מעט זהוב בקצוות.
הסר מהתנור ותן לעוגיות לנוח על תבנית האפייה במשך 20 דקות.
מערבבים את אבקת הסוכר, מיץ לימון, וגרידת לימון בקערה קטנה ומערבבים עד חלקה. כפית על 1/2-כפית על כל עוגייה ולהשתמש בחלק האחורי של הכף כדי להפיץ בעדינות.
בואו זיגוג להקשיח במשך כ 2 שעות. לארוז את העוגיות לתוך מיכל דקורטיבי.