עוגיות מולסה חלבית עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 90 מנות עם 106 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, תמצית ונילן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות מולסה חלבית, עוגיות מולסה חלבית, ו עוגיות תבלינים מולסה חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שמנת את החמאה והסוכר החום עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים, המולסה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב את הקמח, הג ' ינג ' ר, הקינמון, הסודה לשתיה, המלח והפלפל האנגלי; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
ירידה על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בחום של 375 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר למתלים להתקררות.
6
לציפוי, בקערה קטנה, קיצור שמנת וחמאה עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה סוכר וג' ינג ' ר של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים חלב; מקציפים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
מורחים על עוגיות. מקשטים בזילופים אם רוצים. אחסן בכלי אטום.