עוגיות מולסה לעיסה עם זנגביל, קינמון ותאנים
גשו לסופר וקנו קינמון טחון, זנגביל טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגיות ג'ינג'ר מולסה לעיסה, עוגיות ג'ינג'ר מולסה לעיסה, ו עוגיות ג'ינג'ר מולסה לעיסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ° F ומניחים באופן אופציונלי תבנית אפייה בנייר אפייה או מחצלת אפייה מסיליקון.לנצח את הסוכר החום ושמן בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. הכה בלבן הביצה ו molasses.In קערה נפרדת משלבת את הקמח, סודה לשתייה, זנגביל, קינמון ומלח. במהירות נמוכה, לאט לנצח בתערובת קמח עד בשילוב. עם כפית, מערבבים תאנים.
מניחים את הסוכר מגורען בקערה קטנה.צורה 1-מנות כף של בצק לכדורים, לגלגל כל אחד בסוכר מגורען.
מניחים את כדורי הבצק מצופה 2-1 / 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים את העוגיות 7 עד 9 דקות, או עד crackled על גבי ולהגדיר סביב הקצוות.
בואו להתקרר במשך כמה דקות על תבנית האפייה לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.