עוגיות מוקה
עוגיות מוקה יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ביצים, אבקת סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-333 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגיות מוקה, ו עוגיות מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. רססו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם ספריי אפייה לא דביק.
מניחים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל. ממיסים את השוקולד במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, נזהרים לא לתת לו להישרף. שים את זה בצד כדי להתקרר מעט.
בקערת ערבוב בינונית, שמנת החמאה וסוכר מגורען. הכה בביצים. עם המיקסר על מהירות נמוכה, טפטוף בשוקולד המומס.
מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים.
מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים רק עד לשלב; לא מעל לערבב.
יוצקים את הבלילה במחבת האפייה מוכנה.
מורחים אותו כדי לאזן את פני השטח.
אופים עד המרכז הוא כבר לא רך, 40 עד 45 דקות. הניחו את הבראוניז בצד להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
עבור הדובדבן: בקערת ערבוב גדולה, לשלב את החמאה, אבקת סוכר, אבקת קקאו, מלח ווניל.
מערבבים עד מעט משולב, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס הקפה. שוט עד הדובדבן הוא קל ורך. אם הזיגוג הוא עבה מדי, להוסיף 1/4 כוס קפה יותר. זה צריך להיות קל מאוד ורך.
קרח בראוניז מקורר, מתפשט הדובדבן על עבה. מקררים עד שהקצפת מוצקה, ואז חותכים את הבראוניז לריבועים.