קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות מוקה

עוגיות מוקה
עוגיות מוקה יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ביצים, אבקת סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-333 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגיות מוקה, ו עוגיות מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. רססו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם ספריי אפייה לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
מניחים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל. ממיסים את השוקולד במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, נזהרים לא לתת לו להישרף. שים את זה בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בקערת ערבוב בינונית, שמנת החמאה וסוכר מגורען. הכה בביצים. עם המיקסר על מהירות נמוכה, טפטוף בשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים רק עד לשלב; לא מעל לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
יוצקים את הבלילה במחבת האפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מורחים אותו כדי לאזן את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים עד המרכז הוא כבר לא רך, 40 עד 45 דקות. הניחו את הבראוניז בצד להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
עבור הדובדבן: בקערת ערבוב גדולה, לשלב את החמאה, אבקת סוכר, אבקת קקאו, מלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
9
מערבבים עד מעט משולב, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס הקפה. שוט עד הדובדבן הוא קל ורך. אם הזיגוג הוא עבה מדי, להוסיף 1/4 כוס קפה יותר. זה צריך להיות קל מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
10
קרח בראוניז מקורר, מתפשט הדובדבן על עבה. מקררים עד שהקצפת מוצקה, ואז חותכים את הבראוניז לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated