עוגיות מזלונה מלאות ריבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ריבה מלאות Mezzaluna. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם, קמח מאפה, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פירואט חקייניות (עוגיות סיגר מלאות נוטלה), עוגיות מלאות תאנים, ו עוגיות מלאות פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לטאטא את 1 1/2 כוסות קמח מאפה עם 2 כפות של סוכר מגורען.
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה, את האצבעות או 2 סכיני ארוחת ערב, למזג את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים על וניל ללוש בעדינות עד צורות בצק. לטפוח את הבצק לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק ומקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף ומקררים.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם ולהשאיר את השאר במקרר, לרדד את הבצק 1/8 אינץ ' עבה על משטח עבודה מקורנת קלות. באמצעות חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ', להחתים סיבובים רבים ככל האפשר; לאסוף ולשמור את השאריות.
מברשת את הקצוות של כל סיבוב עם כמה ביצה לבן. כפית 1 מעוגלת של ריבה על חצי מכל סיבוב, משאיר גבול 1/4 אינץ'; לקפל את החצי השני מעל כדי לצרף את הריבה. באמצעות הקוצים של מזלג, לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
להעביר את mezzalune לאחד מסדינים אפייה צונן, ריווח אותם 2 סנטימטרים זה מזה. חזור עם הנותרים 3 חתיכות של בצק ומילוי, ואז לחזור עם שאריות התאספו. מקררים את המזלון לפחות 10 דקות.
מברשת mezzalune עם ביצה לבן, מפזרים סוכר מגורען העליון עם קומץ נדיב של שקדים פרוסים.
אופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך כ 40 דקות, עד חום זהוב, החלפת המחבתות באמצע הדרך אפילו לאפייה.
מעבירים את העוגיות למדף כדי להתקרר. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.