עוגיות ס ' מור
עוגיות s ' more דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם חמאה, חטיפי שוקולד חלב של הרשי®, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו}.
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים נרתיק של תערובת קרום גרהם (מתוך תיבת תערובת קאפקייקס) וחמאה מומסת עם מזלג עד לחלח. הקש תערובת בחוזקה בתחתית מחבת מרוסס.
בקערה בינונית, מערבבים את העוגה (מתוך קופסת תערובת קאפקייקס), שמן וביצים רק עד שהרכיבים היבשים ירטבו (הבלילה תהיה עבה). בזהירות להפיץ באופן שווה על פני הקרום. לסחוט כיס מילוי מרשמלו (מתוך תיבת תערובת קאפקייק) לפי הוראות על תיבת. לסחוט כמויות קטנות של מילוי באופן אקראי על הבלילה (כ 16 dollops). שיש על ידי משיכת סכין דרך הבלילה, להיזהר לא ללכת עמוק מספיק כדי לגעת קרום, ואז להפוך מחבת וחזור.
אופים 27 עד 30 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא נקי.
הסר מהתנור; להגדיר שליטה בתנור כדי לצלות.
מיד מפזרים מרשמלו על עוגיות חמות. צלייה עם 4 העליון 5 סנטימטרים מחום 30 עד 60 שניות או עד מרשמלו הם חום זהוב. (Watch בזהירות; מרשמלו יהיה חום במהירות.)
בואו לעמוד 5 דקות; מפזרים חתיכות ממתקים. מגניב 30 דקות.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות באמצעות סכין חדה מרוסס עם תרסיס בישול.