עוגיות סוכר לחג
עוגיות סוכר לחג עשויות להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך תמצית vanillan, רק לבנים, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר לחג, עוגיות סוכר לחג, ו עוגיות סוכר לחג.
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד רכות. מוכה בביצה ובוניל. לנפות קמח, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט מעל; מערבבים כדי להתמזג היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות 1 דקה. לעצב בצק לתוך מלבן עבה 1/2 אינץ'.
חותכים ל 4 חתיכות שוות; לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 3 שעות עד 1 יום.
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°. חמאה אפייה גדולה. עבודה עם חתיכת בצק 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/8 אינץ', להרים ולהפוך את הבצק לעתים קרובות ולאבק את פני השטח בקלילות מאוד עם קמח כדי למנוע דבק. באמצעות מגזרי 3-4 אינץ משוריין, לגזור עוגיות. להוציא בצק עודף מסביב לעוגיות.
העברת עוגיות לתבנית אפייה מוכנה, מרווח 1 אינץ ' זה מזה (עוגיות לא יתפשטו). אם באמצעות עוגיות כמו קישוטים תלויים, לדחוף 1 קצה של שתיית קש דרך הבצק ליד החלק העליון של כל עוגייה; להרים קש, ולאחר מכן להסיר בצק קטן עגול קש. בעדינות לאסוף שאריות בצק; לחתוך יותר עוגיות.
אופים עוגיות עד חום בהיר, על 11 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על גיליון.
העברת עוגיות ל rack; מגניב.
חזור עם חתיכות בצק שנותרו, אפיית 1 גיליון של עוגיות בכל פעם. גיליון אפייה מגניב לחלוטין גיליון חמאה קלות בין קבוצות.
להקציף 9 כוסות סוכר וחלבון ביצה אבקה בקערה גדולה כדי להתמזג.
להקציף ב 12 כפות מים. במידת הצורך, לטאטא במים יותר על ידי כפית או יותר סוכר על ידי כף עד ציפוי הוא בינוני עבה וחלק מאוד.
מניחים 1/2 כוס ציפוי לתוך כל אחד 4 קערות קטנות; לערבב צבעים באמצעות הוראות בתיבה בדף הקודם. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים קערות וזיגוג שנשאר עם ניילון נצמד כדי לשמור על ציפוי מהתייבשות. אחסן בטמפרטורת החדר.) ציפוי דק בכל קערה לפי הצורך על ידי ערבוב 1/4 כפית מים בכל פעם.
באמצעות מברשת מאפה או מרית קיזוז מתכת קטנה, להפיץ זיגוג על עוגיות; להגדיר עוגיות בצד ולתת זיגוג יבש, כ 30 דקות.
חותכים את קצה קטן מקצה 1 שקית מאפה חד פעמי (מנותק מעט יותר אם מתכנן להכניס קצה מתכת). מקפלים למטה העליון 2 אינץ ' של תיק, להרכיב צווארון. מחזיק תיק מתחת לצווארון ושימוש במרית גומי קטנה, למלא את התיק עם צבע 1 של ציפוי. חזור עם שקיות מאפה שנותרו, ממלא כל אחד עם 1 צבע של ציפוי. קישוטי צנרת על עוגיות חלביות בדפוסים ובצבעים הרצויים.
בואו עוגיות לעמוד עד קישוטים מוצקים ויבשים, לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 3 ימים קדימה.
מניחים עוגיות בשכבה אחת בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
* ניתן למצוא בסעיף אפייה-מוצרים של רוב הסופרמרקטים
** צבעי מזון וילטון, שקיות מאפה חד פעמיות וטיפים ממתכת זמינים בדואר מהעוגות והשוקולדים של ג ' יין; להתקשר 800-262-7630.