עוגיות סוכר רכות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר רכות אני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קיצור, סודה לשתיה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות סוכר רכות, עוגיות סוכר רכות, ו עוגיות סוכר רכות.
הוראות
מערבבים חלב עם חומץ כדי להפוך את חלב חמוץ.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב סוכרים, קיצור, ביצים, וניל.
מוסיפים קמח, סודה, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט.
מערבבים בחלב חמוץ ומערבבים היטב. הערה: הבצק יהיה דביק מאוד וקשה להתמודד. אתה יכול לקרר אותו לכמה שעות, או פשוט להשתמש שפע של קמח בעת גלגול החוצה.
רול על לוח משוריין היטב עד עובי 1/2 אינץ'.
חותכים עם חותכי עוגיות לצורות הרצויות (חותכי גדול לעבוד הכי טוב).
אופים ב 350 מעלות F (180 מעלות C) במשך 8 עד 10 דקות או עד חום קל בתחתית.
כפור עם ציפוי עוגיות סוכר (ראה מתכון) ולקשט.