עוגיות סיר M & M
אם יש לך חמאה, ביצה, סוכר חום בחוזקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בראוניז פאדג'י סיר, סיר פשוט Tetrazzini, ו מוטות גרנולה בסיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף או רדיד nonstick
להמיס את החמאה בסיר 3 ליטר להגדיר על חום בינוני.
הסר מהחום ולהוסיף את הסוכר החום וסוכר מגורען; להקציף או לערבב עד חלקה.
בואו מגניב במשך 5 דקות.בעוד הסוכר מתקרר, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית ומערבבים היטב.לאחר תערובת החמאה התקררה (זה עדיין יכול להיות קצת חם), להוסיף את הביצה וניל ומערבבים עד מעורבב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים מעורבב.
תן לבצק להתקרר מעט אם הוא עדיין חם (כ -10 דקות נוספות), ואז מערבבים את הצ ' יפס והממתקים.באמצעות קצת פחות מ 1/4 כוס למדוד, טיפה כפות של בצק על תבנית אפייה (6 כדי גיליון) מרווח לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
אופים על מתלה מרכז במשך 12 עד 15 דקות או עד הקצוות משחימים קלות.
בואו להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 10 דקות. באמצעות מרית, להרים את העוגיות מן הסדין על מתלה ולתת מגניב לחלוטין.