קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סנדוויץ כוכב לינזר

עוגיות סנדוויץ כוכב לינזר
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סנדוויץ כוכב לינזר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שקדים חתוכים, ריבת פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), עוגיות סנדוויץ Linzer, ו עוגיות סנדוויץ לב לינזר 2 (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שני חותכי עוגיות בצורת כוכב (או עגול), אחד על 1 1/2 אינץ ' ואחד על 3/4 אינץ
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
2
עבור הבלילה עוגייה: בקערה של מיקסר חשמלי, מקציפים את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את הסוכר המגורען וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת קלה ורכה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
4
בקערה אחרת, לשלב ולערבב את הקמח, שקדים, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים ומגלגלים את העוגיות: כי בצק זה יש כמות טובה של חמאה, זה צריך זמן מנוחה וזה צריך להיות מגולגל די מהר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
בצקבצק
גלולגלול
6
להניח שלוש חתיכות גדולות של נייר שעווה בשכבה אחת על משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
7
מפזרים כל אחד עם ציפוי אור של קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
הסר את הקערה מן המיקסר, באמצעות מרית גומי, למזג את תערובת הקמח עם החמאה. כאשר החומרים משולבים במלואם, מניחים שליש מהבלילה על כל פיסת נייר שעווה. מעיל עם עוד שכבה קלה של קמח העליון עם עוד פיסת נייר שעווה באותו אורך לעשות שלושה בצק "כריכים."לחצו על כריכי השעווה-נייר-ובצק למטה עם הידיים עד שהבצק יהיה דק למדי. זה יחסוך הרבה זמן על מתגלגל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
מניחים שניים מהם במקרר ולעבוד איתם אחד בכל פעם.
10
מגלגלים את המנה הראשונה לצורה מסודרת ככל האפשר. מה שחשוב ביותר הוא הימנעות קמטים או סדקים ומקבל אותו על 1/8 אינץ ' בעובי. כאשר הראשון מגולגל, מקררים אותו וחוזרים על אותו תהליך עבור השניים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
תן להם להירגע לפחות 10 דקות.
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
הסר את הגיליון מגולגל הראשון מהמקרר לחתוך כמה שיותר 1 1/2 אינץ ' כוכבים (או סיבובים) כמו שאתה יכול. שמור את השאריות במקרר. מסדרים את הכוכבים בצורה מסודרת בשכבה אחת על תבנית אפייה משומנת. חזור עם שני הסדינים האחרים, שמירה על כל שאריות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
חותכים כוכב, עם חותך קטן יותר, מתוך המרכז של חצי מכל העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
2
מגלגלים את השאריות בין שני פיסות נייר שעווה וחותכים כוכבים נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
1
אופים את העוגיות עד שהן חומות קלות, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את המגשים מהתנור ולאפשר להם להתקרר מעט על המגשים במשך כמה דקות לפני העברת אותם בעדינות אל משטח שטוח. P
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את ריבת הפטל בסיר קטן ולהביא אותו לרתיחה קלה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הסר מהחום כדי להתקרר מעט. כפית 1/4 עד 1/2 כפית ריבה פטל על כל תחתית ומניחים כוכב עליון ישר על כל אחד. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ריבת פטלריבת פטל