עוגיות סנדוויץ כוכב לינזר
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סנדוויץ כוכב לינזר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שקדים חתוכים, ריבת פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), עוגיות סנדוויץ Linzer, ו עוגיות סנדוויץ לב לינזר 2 (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שני חותכי עוגיות בצורת כוכב (או עגול), אחד על 1 1/2 אינץ ' ואחד על 3/4 אינץ
עבור הבלילה עוגייה: בקערה של מיקסר חשמלי, מקציפים את החמאה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר המגורען וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת קלה ורכה, 5 עד 8 דקות.
בקערה אחרת, לשלב ולערבב את הקמח, שקדים, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים ומגלגלים את העוגיות: כי בצק זה יש כמות טובה של חמאה, זה צריך זמן מנוחה וזה צריך להיות מגולגל די מהר.
להניח שלוש חתיכות גדולות של נייר שעווה בשכבה אחת על משטח שטוח.
מפזרים כל אחד עם ציפוי אור של קמח.
הסר את הקערה מן המיקסר, באמצעות מרית גומי, למזג את תערובת הקמח עם החמאה. כאשר החומרים משולבים במלואם, מניחים שליש מהבלילה על כל פיסת נייר שעווה. מעיל עם עוד שכבה קלה של קמח העליון עם עוד פיסת נייר שעווה באותו אורך לעשות שלושה בצק "כריכים."לחצו על כריכי השעווה-נייר-ובצק למטה עם הידיים עד שהבצק יהיה דק למדי. זה יחסוך הרבה זמן על מתגלגל מאוחר יותר.
מניחים שניים מהם במקרר ולעבוד איתם אחד בכל פעם.
מגלגלים את המנה הראשונה לצורה מסודרת ככל האפשר. מה שחשוב ביותר הוא הימנעות קמטים או סדקים ומקבל אותו על 1/8 אינץ ' בעובי. כאשר הראשון מגולגל, מקררים אותו וחוזרים על אותו תהליך עבור השניים האחרים.
תן להם להירגע לפחות 10 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את הגיליון מגולגל הראשון מהמקרר לחתוך כמה שיותר 1 1/2 אינץ ' כוכבים (או סיבובים) כמו שאתה יכול. שמור את השאריות במקרר. מסדרים את הכוכבים בצורה מסודרת בשכבה אחת על תבנית אפייה משומנת. חזור עם שני הסדינים האחרים, שמירה על כל שאריות.
חותכים כוכב, עם חותך קטן יותר, מתוך המרכז של חצי מכל העוגיות.
מגלגלים את השאריות בין שני פיסות נייר שעווה וחותכים כוכבים נוספים, אם תרצה בכך.
אופים את העוגיות עד שהן חומות קלות, 12 עד 15 דקות.
הסר את המגשים מהתנור ולאפשר להם להתקרר מעט על המגשים במשך כמה דקות לפני העברת אותם בעדינות אל משטח שטוח. P
מניחים את ריבת הפטל בסיר קטן ולהביא אותו לרתיחה קלה.
הסר מהחום כדי להתקרר מעט. כפית 1/4 עד 1/2 כפית ריבה פטל על כל תחתית ומניחים כוכב עליון ישר על כל אחד. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.