עוגיות סנדוויץ ' צימוקים שיבולת שועל רכה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות כריך צימוקים שיבולת שועל רכות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 781 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צימוקים, ביצה, רוטב פאדג', ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. נסו עוגיות סנדוויץ ' שיבולת שועל עם מילוי רום צימוקים, עוגיות שיבולת שועל צימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל צימוקים רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.משמנים קלות 2 או 3 ניירות אפייה או מרפדים בסילפטים.
בקערה גדולה מקציפים את החמאה והסוכר החום במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם.
מוסיפים את הביצה והחלב ומקציפים עד לאיחוד.
בקערה בינונית שלבו את הקמח, הסודה לשתיה, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לתערובת החמאה, מקציפים עד להטמעה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל והצימוקים. יוצרים את העוגיות על ידי הטלת 2 כפות גדושות של הבלילה על גבי ניירות האפייה המוכנים, 6 עוגיות לגיליון, מרווחות באופן שווה.
אופים עד שהעוגיות משחימות קלות, בערך 11 עד 13 דקות.
תנו להם להתקרר במשך 2 דקות על ניירות האפייה, ואז העבירו אותם למדפי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מורחים מנה קטנה של פאדג ' על החלק הפנימי של 6 עוגיות.
מורחים מנה גדולה של קרם המרשמלו על החלק הפנימי של 6 עוגיות נוספות. סנדוויץ ' את העוגיות יחד ומעבירים לפלטת הגשה.