אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. . זה מושלם עבור חג המולד. נסו עוגיות סנדוויץ ' שוקולד-מנטה, עוגיות שוקולד מנטה כריך, ו עוגיות כריך שוקולד עם מילוי מנטה חמאה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או לסכל; להפריש. בסיר בינוני, לחמם ומערבבים 1-1 / 2 כוסות Ghirardelli® 60% שבבי אפיית שוקולד קקאו מריר והחמאה על חום נמוך מאוד עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
חתיכות אפייה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים ביצים, סוכר, קמח, וניל ואבקת אפייה. הכה עם כף עץ עד בשילוב, גירוד הצדדים של מחבת. מערבבים בשארית 1 כוס גירארדלי 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חתיכות אפייה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
טיפת בצק באמצעות כף עוגיות קטנה או על ידי כפיות מעוגלות 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך 8 דקות או עד הקצוות הם המשרד ומשטחים הם משעממים ו crackled. מגניב על גיליון עוגיות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
העברה למתלה תיל; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
7
כדי להרכיב עוגיות, מורחים מילוי שוקולד מנטה על תחתית חצי מהעוגיות. למעלה עם עוגיות שנותרו, הצדדים התחתונים למטה. ליהנות באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מילוי שוקולד מנטה: בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת ואבקת סוכר. מערבבים מספיק חלב, 1 כפית בכל פעם, כדי להפוך מילוי של עקביות מתפשטת. מערבבים בר אפיית קליפת עץ מנטה קצוץ Ghirardelli.