עוגיות סנדוויצ'ים מצופות בשוקולד עם דולצ' ה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כריך מצופות שוקולד של בישול בסדר עם Dulce de Leche. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 702 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 26 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, שוקולד מריר, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שוקולד מקסיקני / עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה, עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה, ו עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגיות: בקערה בינונית, לטאטא את שני קמחים עם אבקת אפייה ומלח. באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, 2 עד 3 דקות. מערבבים את גרידת התפוז ווניל. לגרד את הקערה ולחתור עם מרית גומי.
עם המיקסר על נמוך, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה. לאחר הוספת האחרון של הקמח אבל לפני שהוא משולב באופן מלא, להוסיף 1/4 ל 1/3 כוס מים קרים ומערבבים רק עד צורות בצק חלקות, 1 עד 2 דקות. מחלקים את הבצק, צורה לשני דיסקים, ולעטוף כל אחד בפלסטיק. תירגע בן לילה.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 ° F. קו שני יריעות עוגיות עם קלף.
מרדדים את הבצק הקר על משטח מקומח קלות עד שהוא 1/8 עד 3/16 אינץ ' עבה. עם 2 אינץ רגיל או מחורץ עגול חותך עוגיות, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים—אתה יכול לאסוף ולגלגל מחדש את השאריות פעם אחת.
אופים גיליון אחד בכל פעם עד הקצוות הם השחמה קלה מאוד ואת העוגיות לנפח מעט, 8 עד 10 דקות.
תן לעוגיות להתקרר על מתלה ולאחסן במיכל אטום עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש, עד שאתה מוכן למלא ומעייל אותם.
להניח את העוגיות, צד שטוח למטה. שים 1/2 כף עמוסה של dulce de leche על חצי מהעוגיות. מכסים כל אחד עם עוגייה עליונה, צד שטוח למעלה.
שים את השוקולד בקערה קטנה, עמוקה, חסינת חום. בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמנת רק לרתיחה.
יוצקים על השוקולד ולתת לשבת במשך 10 דקות. מערבבים את התערובת בעדינות רבה, המשלבת את הקרם בהתמדה וללא עבודת יתר, עד מבריק ומעורב לחלוטין.
קו שני יריעות עוגיות או גליונות אפייה מעוטרים עם קלף. קח עוגיית סנדוויץ'עם מרית קטנה. טבול בתערובת השוקולד, הופך את העוגייה למעיל לחלוטין. להרים עם המרית ולהקיש כמה פעמים בצד של הקערה כדי להיפטר עודף שוקולד. עם מרית אחרת ביד הנגדית, להחליק בעדינות את החלק העליון של העוגייה ולאחר מכן להפעיל את המרית לאורך החלק התחתון.
העברה לסדין מצופה קלף. חזור עם העוגיות שנותרו. אפשר את הציפוי להגדיר בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות ולאחר מכן לשרת.