עוף, ברוקולי וניוקי עם פסטו פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, ברוקולי, וניוקי עם פטרוזיליה פסטו. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אגוזי מלך, מים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: שום ופטרוזיליה חמאה עוף עם ניוקי, ניוקי עוף פסטו, ו מרק עוף ניוקי פסטו.
הוראות
זרוק שום דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד טחון.
מוסיפים פטרוזיליה והבא 4 מרכיבים; תהליך עד טחון דק. בהדרגה להוסיף שמן זית 1 כף מים, עיבוד רק עד מעורבב.
. להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר 4 ליטר.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2 דקות.
הסר 2 כוסות ניוקי מחבילה; שמור נשאר ניוקי לשימוש נוסף.
הוסף ניוקי למחבת, ומבשל 3 דקות או רק עד ברוקולי הוא רך; לנקז ולמקם בקערה גדולה.
להוסיף תערובת עוף ופטרוזיליה; לזרוק בעדינות למעיל.
מפזרים 2 כפות אגוזי מלך ו 2 כפות גבינת פרמזן, אם תרצה.