עוגיות עוגת גבינה ניו יורק
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, קמח ואבקת אפייה. בקערה בינונית, היכו יחד את החמאה עם הסוכר החום באמצעות מערבל יד חשמלי.
מוסיף את הלבן ביצה ופעימה עד בשילוב טוב.
הוסף לפירורי קרקר גרהם להתמזג עד רק בשילוב.
בקערה בינונית נפרדת, היכו יחד את גבינת השמנת הריכה עם הסוכר המגורען, חלמון ביצה, גרידת לימון ווניל עד לשלב טוב. תניח בצד.
באמצעות כף גלידה קטנה, לגרוף את הבצק עוגיות ולמקם על גיליון אפייה מרופדת nonstick או קלף. (אם אין לך כף קרח, ואז למדוד את הבצק לתוך כפות של כ 2 כפות.) לשטח מעט, לחיצה על האגודל במרכז הכדור כדי ליצור צורת קערה קטנה. חזור עם הבצק הנותר. כפית את גבינת שמנת לתוך הכניסות בעוגיות.
אופים עד המילוי הוא בקושי להגדיר את העוגיות הם זהב קל, 12 דקות. אפשר להתקרר 5 דקות על דפי האפייה לפני הסרת אותם וקירור לחלוטין על מתלה תיל.