קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל

עוגיות עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות עוגת גבינה שוקולד לבן פטל. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו עוגת גבינה בטעם פודינג מיידי ותערובת מילוי פאי, ביצה, אם יש לכם עוגיות מסוכרות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות עוגת גבינה פטל שוקולד לבן, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, תערובת פודינג יבש, שמן וביצה עד צורות בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. על דפי עוגיות ungreased, למקם כדורים 2 סנטימטרים זה מזה. באמצעות אגודל או ידית של כף עץ, לעשות הזחה במרכז כל כדור. כפית על 1/4 ריבה כפית לתוך כל הזחה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות כדי קירור מתלה. מגניב 10 דקות; מפזרים שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®