עוגיות עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים עוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. אם יש לך שמיר, שמן בוטנים, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סודה לשתיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית, ו ביסקוויטים בצל ירוק צ'דר (ואיך להכין ביסקוויטים רכים) (מתכונים דומים).
הוראות
Placebutter וקיצור במקפיא במשך 10 דקות.
תערובת 4 כוסות קמח ו 5 ingredientsin מעבד מזון.
מוסיפים חמאה וקיצור.תערובת הדופק עד שהוא דומהארוחה צרופה, 20-25 פולסים.
העברת mixturo קערה גדולה. בהדרגה להוסיף חלב חמאה בעודכן זורק תערובת עם מזלג (mixturewill לא להיות משולב לחלוטין). קערת קנדין עם ידיים מקורנות קלות רק ללא צורות בצק, על 3 סיבובים.
להעביר בצק flouredsurface קלות. ללטף את הבצק עד 1 " עבה. צד Lift1 ומקפל אותו. חזור בעדינות על 5 פעמים.
רול בצק כדי 3/4 " - עגול עבה. באמצעות a3 " חותך ביסקוויטים, לחתוך ביסקוויטים מבצק.לאסוף שאריות וחוזר חלילה ללטף ביסקוויטים cutting עבור סך של 10 ביסקוויטים.
מניחים ביסקוויטים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף, במרווחים של 1"-2" זה מזה.
Bakeuntil חום זהוב ובוחן אינטרסהוריזי יוצא נקי, 12-15 דקות.
להעביר ביסקוויטים מתלה תיל; תן מגניב במאור.
מגישים חמים או בחדר temperature.DO קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו להתקרר לחלוטין. חנות אטומה לטמפרטורה בחדר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
לטאטא חמאה, שמיר, 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, קאיין בקערת אזעקה.
מוסיפים עוף, פונים למעיל. כיסוי; צמרמורת לפחות 3 שעות או לילה.
יוצקים שמן צמחי בסיר גדול כדי adepth של 2". צרף תרמומטר מטגן עמוק לצד של סיר.
שמן חום מעל heatto בינוני 177°.
לטאטא 1 1/4 כוסות מים עם נשאר2 כפיות מלח, הנותרים 3/4 כפית פלפל, קמח, הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה.
Drainchicken היטב; להתייבש עם מגבות נייר.לעבוד בקבוצות, לטבול עוף לתוך הבלילה.מטגנים עוף, הופך מדי פעם, עד שעורהוא פריך וזהוב חום ועוף הוא רק מבושל דרך, 9-12 דקות perbatch.
מסננים עוף על מגבות נייר.
ביסקוויטים מפוצלים לשניים; מניחים חצי תחתון 1על כל צלחת. למעלה כל אחד עם פרוסת גבינה, אם תרצה, אז ירך עוף. כף
רוטב נקניק על פני עוף, אם תרצה.