עוגיות עץ חג המולד של ינשוף מושלג הוא תוספת המגישה 6. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 1009 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך שקדים, סוכר גלגלית, כפתור שוקולד בגודל סטנדרטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עץ ינשוף, לחם עץ חג המולד, ו עוגת גבינה מעץ חג המולד.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
שמנת יחד את החמאה והסוכר, ולאחר מכן בהדרגה להכות את הביצה תמצית וניל. מנפים ומערבבים את הקמח ומערבבים לבצק רך למדי. הפעל על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות. מכסים או עוטפים את הבצק בסרט נצמד ומקררים לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M's
3
הבא לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות סביב 0.5 ס " מ עבה.
חותכים לצורות סגלגלות עם חותך עוגיות או על ידי חיתוך סביב תבנית נייר. אתה יכול לעשות מיני עוגיות ינשוף באמצעות חותך קטן יותר או תבנית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
5
מעבירים את הביסקוויטים למגש אפייה מצופה קלף אפייה. שים ביסקוויטים בגודל שונה על מגשים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מניחים את כל השקדים לתוך הבצק כדי ליצור את הגבות והמקורים של הינשופים. אם יצירת קישוטים לעץ, לעשות חור ליד החלק העליון של הביסקוויטים באמצעות קצה מכחול.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
אופים בתנור במשך 8-14 דקות, בהתאם לגודל של הביסקוויטים, עד הקצוות להפוך זהב קל בצבע. לאחר שיצא מהתנור, להשאיר את הביסקוויטים על מגש האפייה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
8
כדי לקשט, לשים בצד מספיק לחצני שוקולד לבן כדי ליצור את העיניים של הינשופים - להשתמש בכפתורים ענקיים או בגודל סטנדרטי בהתאם לגודל של הינשופים-הגדול ביותר שאתה יכול להתאים הם הטובים ביותר לתת ביטוי באמת כמו ינשוף. ממיסים את השאר במיקרוגל או בקערה על מים רותחים בקושי.
שימוש במברשת צבע קטנה, בזהירות לצייר ולהדביק את הקישוטים. מקל על כפתורי שוקולד הלבנים, אז שוקולד צ ' יפס כהה על גבי כדי להפוך את העיניים. צבע בצורה מסודרת יותר שוקולד נמס על החזה של כל ינשוף, לחיצה על השקדים המתקלפים. אתה יכול שכבת השקדים עם שוקולד לבן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
10
אם אתה מוצא כמה גבות שקדים ומקורים יש להשתחרר או שאתה מתכנן לתלות את הינשופים על העץ, להשתמש בחלק מהשוקולד המומס לתקוע אותם במקום. השאר לסט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
11
חוט מחרוזת יפה או סרט דק לתוך קישוטי חג המולד כך שאתה יכול לתלות אותם. אבק עם סוכר זיגוג נצנצים אכילים זהב אם משתמשים.