עוגיות פסים בשחור לבן
שחור ולבן פסים עוגיות דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 73 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, מי קרח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות פסים בשחור לבן, עוגיות בשחור לבן, ו עוגיות בשחור לבן (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת בצק וניל, כף קלות 1 1/4 כוסות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב 1 1/4 כוסות קמח ו 1/8 כפית מלח, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
מניחים 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה וחלמון 1 בקערה בינונית; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים 1 1/2 כפיות וניל. מוסיפים בהדרגה תערובת קמח לתערובת החמאה, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מפזרים 2 כפות מי קרח על פני הבצק; מקציפים רק עד שהם לחים. (הבצק יהיה מעט מתפורר.) עיתונות בצק לתוך 4-אינץ מעגל על פלסטיק לעטוף; כיסוי וצינה 1 שעה או עד משרד.
להכנת בצק שוקולד, כף קלות 3/4 כוס קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב 3/4 כוס קמח, קקאו ו 1/8 כפית מלח, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
מניחים בקערה בינונית 1 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה וחלמון 1; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים 1/2 כפית וניל. מוסיפים בהדרגה תערובת קקאו לתערובת החמאה, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מפזרים 2 כפות מי קרח על פני הבצק; מקציפים רק עד שהם לחים. לחץ בצק לעיגול 4 אינץ ' על ניילון נצמד; מכסים ומצננים 1 שעה או עד ליציבות.
מעט חופפים 2 גיליונות של עטיפת פלסטיק על משטח לח מעט. פורשים ומניחים בצק וניל צונן על ניילון. מכסים בצק עם 2 גיליונות נוספים של עטיפת פלסטיק חופפת.
מרדדים בצק, עדיין מכוסה, למלבן בגודל 12 על 8 אינץ'.
מקום בצק במקפיא 5 דקות או עד פלסטיק לעטוף יכול בקלות להסיר.
הסר את הסדינים העליונים של ניילון.
מעט חופפים 2 גיליונות של עטיפת פלסטיק על משטח לח מעט. פורשים ומניחים בצק שוקולד צונן על ניילון. מכסים בצק עם 2 גיליונות נוספים של עטיפת פלסטיק חופפת.
מרדדים בצק, עדיין מכוסה, למלבן בגודל 12 על 8 אינץ'.
מקום בצק במקפיא 5 דקות או עד פלסטיק לעטוף יכול בקלות להסיר.
הסר את הסדינים העליונים של ניילון.
מניחים בצק וניל על גבי בצק שוקולד, בניילון נצמד כלפי מעלה.
מוציאים ניילון מבצק וניל; הופכים בצק על משטח מקומח קלות.
מוציאים ניילון מבצק שוקולד.
חותכים ערימת בצק בחצי לרוחב כדי ליצור 2 (8 איקס 6 אינץ') מלבנים. עורמים מלבן אחד על גבי השני, בצקי וניל ושוקולד לסירוגין; עוטפים בניילון. להקפיא 10 דקות או עד משרד ופלסטיק לעטוף יכול בקלות להסיר.
חותכים את הבצק לרוחב לרצועות 6 (6 על 1 1/3 אינץ'). עורמים 2 רצועות זו על גבי זו ליצירת ערימה, וניל ושוקולד לסירוגין ליצירת תבנית מפוספסת; עוטפים בניילון, לוחצים בעדינות. חזור על התהליך עם 4 רצועות שנותרו כדי ליצור 2 ערימות (יהיו 3 ערימות בסך הכל). מצננים 30 דקות או עד שהם יציבים מאוד.
עבודה עם 1 מחסנית בכל פעם, לגולל בצק. בזהירות לחתוך כל ערימה לתוך 12 פרוסות.
מניחים פרוסות בצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים ב 375 במשך 12 דקות. מגניב על מחבתות 5 דקות.
הסר עוגיות מהמחבתות; מצננים לחלוטין על מדפי תיל.