עוגיות פצפוצי שוקולד
עוגיות פצפוצי שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, סוכר חום בחוזקה, אבקת קקאו תהליך הולנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד, עוגיות פצפוצי שוקולד, ו עוגיות פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קוצצים שוקולד מריר לחתיכות קטנות, ומתיכים מעל חום בינוני בקערה חסינת חום או החלק העליון של דוד כפול להגדיר על מחבת של מים רותחים. להפריש להתקרר. לנפות יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה, ו salt.In הקערה של מערבל חשמלי כבד מצויד מצורף ההנעה, להכות חמאה וסוכר חום בהיר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים ווניל, ומכים עד משולב היטב.
מוסיפים שוקולד מומס. עם מיקסר במהירות נמוכה, חלופי הוספת מרכיבים יבשים וחלב עד רק בשילוב. מחלקים את הבצק לרבעים, עוטפים בניילון נצמד, ומקררים במקרר עד המשרד, כ -2 שעות.על משטח נקי, מגלגלים כל חלק של הבצק לתוך יומן בקוטר של כ-16 אינץ 'ו-1 אינץ', תוך שימוש בסוכר של ממתקים כדי למנוע דבק. לעטוף יומני בניילון נצמד, ולהעביר לתבנית אפייה. תרגע ל-30 דקות.
חותכים כל יומן לחתיכות 1 אינץ', ולזרוק בסוכר ' ממתקים, כמה בכל פעם. באמצעות הידיים שלך, לגלגל את החתיכות לצורת כדור. אם כל הבצק בצבע קקאו גלוי, לגלגל בצק סוכר ' ממתקים שוב מעיל לחלוטין.
מניחים את העוגיות בנפרד 2 אינץ ' על תבנית אפייה מרופדת סילפט.
אופים עד עוגיות יש שטוח ואת הסוכר מתפצל, 12 to15 דקות.
מעבירים מהתנור למתלה תיל כדי לאפשר מגניב לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.