קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות פקאן® צדפות מצופה עם זיגוג דבש בלסמי אגבה

עוגיות פקאן® צדפות מצופה עם זיגוג דבש בלסמי אגבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sandies פקאן® צדפות מצופה עם זיגוג דבש בלסמי אגבה זיגוג. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 431 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם יפניים, עוגיות פקאן, צדפות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו פטל בלסמי ופקאן מצופה מדף של כבש, סלמון עם זיגוג בלסמי-דבש, ו מדליונים חזיר עם בלסמי-דבש זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בסיר קטן, להפחית את חומץ בלסמי עד 1/3 נשאר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את סירופ אגבה ומבשלים 2 דקות על חום בינוני. מערבבים בדבש ומסיימים עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
חמאהחמאה
דבשדבש
4
מפזרים עירית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
5
במעבד מזון, לשלב את פירורי הלחם ו סנדי פקאן ודופק כדי להפוך את הלחם. לדלות את הצדפות בקמח, ואז את הביצים להתגלגל בתערובת הלחם. טיפה לתוך השמן ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פקאניםפקאנים
ביצהביצה
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
טפטוף את הצדפות עם זיגוג לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
זיגוגזיגוג

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.