עוגיות פרוסת תפוז I
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו פרוסת משמש , חטיף קינמון אפוי תפוח , וסלט אבוקדו ותפוזים עם רוטב תפוזים-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, מקציפים סוכרים ומקצרים עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים ביצים ווניל; לנצח היטב. מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים לתוך תערובת מוקרמת.
מערבבים פנימה את שיבולת השועל ואת הממתק התפוזים. הערה: טובלים זוג מזמרה למטבח בכוס מים חמים או מרססים עם ספריי טפלון כדי להקל על חיתוך פרוסות התפוז. בעזרת כף אחת של תערובת לכל עוגיה, מגלגלים לכדורים של אינץ' אחד.
מניחים על דפי עוגיה משומנים.
אופים בתנור בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 10 עד 12 דקות או עד להשחמה קלה.