עוגיות פרלין פקאן מושלם
עוגיות פרלין פקאן מושלם יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגיות פקאן פרלין, עוגיות פקאן פרלין, ו עוגיות שוקולד צ'יפס פרלין פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר כבד קטן על חום בינוני, מערבבים יחד כל הזמן את הסוכר והמים. מבשלים עד רותחים במשך 2 1/2 עד 3 דקות או עד הסירופ הוא חום זהוב בצבע. חשוב להסיר את הסיר מן החום בדיוק כמו הסוכר מתחיל להחשיך צבע ענבר.
הסר מהחום ומערבבים בכוס 1 פקאן. בזהירות לשפוך את התערובת החמה על מגש גיליון מצופה קלף.
בואו מגניב עד מוצק לחלוטין.
מעבירים לשקית פלסטיק, מועכים עם מערוך, ושומרים לבצק העוגיות.
בקערה גדולה, שמנת החמאה והסוכרים יחד עם מערבל יד.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
להוסיף תמצית וניל לנצח עד בשילוב.
מערבבים את הקמח וסודה לשתייה ומערבבים עד incorporated. מקפלים את פרלין מרוסק שמורות עד בשילוב. זרוק 1 כף או כף גלידה קטנה של הבצק על נייר קלף מצופה גיליון עוגיות.
אופים במשך 13 עד 15 דקות או עד הקצוות מעט השחמה.
בעוד העוגיות אפייה, להמס את השוקולד בדוד כפול ומערבבים עד חלקה. כאשר העוגיות נעשות לטפטף את השוקולד הלבן על העוגיות ומפזרים פקאנים קצוצים.