עוגת דלעת הצמד ג'ינג'ר עם קרם ג' ינג'ר
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חמאה, קרקרים שרוולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו חטיף ג'ינג'ר וגלידת דלעת סנדוויצ' ים, Chewy ג'ינג'ר Snap דלעת-כריכי גלידת קרמל מלוח עם חתיכות בר הית, ו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קרום פירור: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים את הצדדים של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם חמאה. לעטוף את החלק התחתון של המחבת בנייר כסף כדי למנוע דליפה.
מערבבים את הסוכר, המלח, 8 עוגיות gingersnap ואת קרקרים גרהם במעבד מזון ודופק עד מתפורר.
טפטוף בחמאה ולהמשיך פועם עד התערובת היא עקביות של חול רטוב.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת ולדחוף לתוך הבסיס במחצית הדרך את הצדדים באמצעות כוס עם קצוות ישרים.
אופים את הקרום במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן לתת מגניב לחלוטין בזמן שאתה עושה את המילוי.
עבור המילוי: מערבבים יחד את הדלעת, סוכר חום כהה, קינמון, ביצים, בננה, ביצה לבן וחלב בקערה גדולה.
יוצקים את המילוי לתוך קרום פירור אפוי ואופים במשך כ 50 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין בזמן שאתה עושה את הקצפת ג ' ינג ' ר.
לקבלת קצפת ג ' ינג ' ר: מקציפים את הקרם עם הסוכר עד פסגות רכות טופס באמצעות מערבל יד. מקפלים בג ' ינג ' ר.
תריץ סכין דק סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותה מהמחבת. טען את הקצפת לתוך שקית צנרת עם קצה כוכב גדול. שושנות צינור סביב היקף העוגה ולקשט עם 8 עוגיות gingersnap הנותרים.
הערה של קוק: ודא שאתה משתמש שקית צנרת עם קצה כוכב גדול כך חתיכות ג ' ינג ' ר בקצפת לא לסתום את הקצה.