עוגיות צימוקים שיבולת שועל גדולות ושמנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות צימוקים שיבולת שועל גדולות ושמנות. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, מלח כשר, אפיית צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. אם אתה משתמש הסעה, מחממים ל 350 f הסעה. אם אתם מתכננים מצמרר את הבצק, לדלג על זה step.In קערה של מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות את החמאה הקרה עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד שהוא מעורבב. בהדרגה להוסיף את הביצים ווניל ולהמשיך להכות עם המשוט על בינוני עד מעורב, גירוד הצדדים של קערה פעם או פעמיים. הקרירות מן הביצים עשויה להפוך חתיכות קטנות של חמאה מוצק שוב כך תערובת השמנת עשוי להיראות גבשושי.בינתיים, בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח הקר, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה וקינמון. עם המיקסר על בינוני נמוך (או ביד עם מגרדת גומי חובה כבדה), בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ערבוב רק עד מעורב. מערבבים את שיבולת השועל, ואז מערבבים את הצימוקים והאגוזים.רוקן את הבלילה על משטח שטוח גדול ולוודא שכל החומרים משולבים באופן שווה. במקום לחבר את הכל יחד, לשמור את זה סוג של רופף. מחלקים ל 10 או 12 חתיכות מרופטות. הבצק צריך להיות קר לפני שאתה אפילו לשים אותו במקרר, אבל מצמרר את הבצק יעזור להפוך את העוגיות גבוהות יותר.סדר עוגיות (אני ממליץ אפייה 1 או 2 הראשון כדי מסמר את הזמן שלך) על גיליון עוגיות חובה כבדה.
אופים על המדף המרכזי במשך 18 דקות ב 375 או 16 דקות ב 177° הסעה.
תן מגניב במשך כ 5 דקות על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להסיר ולסיים קירור על מדף. כאשר קריר, אתה יכול לאכול או שאתה יכול להקפיא את העוגייה ולהפשיר אותם למרקם טוב יותר.