עוגיות קוקוס מהפך
עוגיות קוקוס מהפך עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה מכין 42 מנות עם 69 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קורנפלקס, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים ציון כף של 10%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברים קוקוס דובדבן מהפך, מהפך קוקוס העליון טורט, ו בראוניז קוקוס מרנג מהפך.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את החמאה, השמן והסוכרים. מקציפים פנימה ביצה,חלבונים ותמציות.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים. מערבבים קורנפלקס.
זרוק על ידי כפות 2 ב. מלבד על גבי ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 כ 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.