. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות קוקוס פריכות, עוגיות דלעת פריכות ולעיסות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל. לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפייה; מערבבים לתוך התערובת מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
סוכר מגורען
וניל
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את שיבולת השועל, דגני בוקר כתושים וקוקוס ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
שיבולת שועל
דגני בוקר
4
טיפה בצק על ידי כפית על גיליון עוגיות. עוגיות צריך להיות בערך 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות צריכות להיות בצבע חום בהיר בקצוות ובתחתית.