קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קוקוס שוקולד קטנות

עוגיות קוקוס שוקולד קטנות
הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פעמיים שוקולד חמאת בוטנים גביע עוגיות-אצווה קטנה, קטן אצווה מחיטה מלאה מאפינס בננה שוקולד כפול, ו עוגיות שוקולד צ'יפס-אצווה קטנה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו שני גיליונות אפייה עם רדיד nonstick או קלף paper.In קערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידה Pyrex, לשלב את 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס ואת 4 כפות של שמן קוקוס. אם שמן קוקוס הוא מוצק, לחמם אותו קצת לפני המדידה. מיקרוגל התערובת במשך 30 שניות על גבוה. מערבבים היטב עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן קוקוסשמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד חלקה, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, לנצח את הסוכר והביצה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. מקציפים את הוניל ואת תערובת השוקולד המותכת המקוררת. ביד, מערבבים את תערובת הקמח. ודא הבלילה הוא מגניב ולהוסיף את הנותרים 1/3 גביע שוקולד צ ' יפס קוקוס. בשלב זה הבלילה צריכה להחזיק את צורתו כאשר גורף. אם לא, לצנן את הבלילה במשך 30 דקות.טיפה בצק על ידי ערימות כפות על 2 וחצי סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים. לקבלת עוגיות להחמיא, הקש צמרות למטה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך כ 10 דקות או עד להגדיר סדוק.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים