עוגיות קוקוס שוקולד קטנות
הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פעמיים שוקולד חמאת בוטנים גביע עוגיות-אצווה קטנה, קטן אצווה מחיטה מלאה מאפינס בננה שוקולד כפול, ו עוגיות שוקולד צ'יפס-אצווה קטנה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו שני גיליונות אפייה עם רדיד nonstick או קלף paper.In קערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידה Pyrex, לשלב את 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס ואת 4 כפות של שמן קוקוס. אם שמן קוקוס הוא מוצק, לחמם אותו קצת לפני המדידה. מיקרוגל התערובת במשך 30 שניות על גבוה. מערבבים היטב עד נמס לחלוטין וחלק.
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד חלקה, ואז להפריש להתקרר.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, לנצח את הסוכר והביצה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. מקציפים את הוניל ואת תערובת השוקולד המותכת המקוררת. ביד, מערבבים את תערובת הקמח. ודא הבלילה הוא מגניב ולהוסיף את הנותרים 1/3 גביע שוקולד צ ' יפס קוקוס. בשלב זה הבלילה צריכה להחזיק את צורתו כאשר גורף. אם לא, לצנן את הבלילה במשך 30 דקות.טיפה בצק על ידי ערימות כפות על 2 וחצי סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים. לקבלת עוגיות להחמיא, הקש צמרות למטה מעט.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך כ 10 דקות או עד להגדיר סדוק.
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור.