עוגיות קינמון-צימוקים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו עוגיות קינמון-צימוקים. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חלב חמאה, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו עוגיות צימוקים קינמון, עוגיות קינמון-צימוקים, ו עוגיות צימוקים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה גדולה צימוקים זהובים, קינמון טחון ופקאן קצוץ עם קמח.
חותכים חמאה בעזרת סכין חדה או בלנדר מאפה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים פרוסות חמאה על קמח; זורקים חמאה עם תערובת קמח.
חותכים חמאה לקמח עם בלנדר בצק עד מתפורר תערובת דומה אפונה קטנה. מכסים ומצננים 10 דקות.
מוסיפים 1 1/4 כוסות חלב חמאה, תוך ערבוב רק עד לחות החומרים היבשים.
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות; ללוש 3 או 4 פעמים, להוסיף בהדרגה קמח נוסף לפי הצורך. בידיים מקומחות, לחץ או טפח בצק למלבן בעובי 3/4 אינץ '(בערך 9 על 5 אינץ').
מפזרים את הבצק עם קמח נוסף. מקפלים בצק על עצמו ב 3 חלקים, החל עם 1 סוף קצר. (מקפלים מלבן בצק כאילו קיפול פיסת נייר בגודל מכתב.) חזור על התהליך כולו 2 פעמים נוספות, החל בלחיצה למלבן בצק בעובי 3/4 אינץ '(בערך 9 על 5 אינץ').
לחץ או טפח על בצק בעובי 1/2 אינץ 'על משטח מקומח קלות; חותכים בעזרת חותך עגול בגודל 2 אינץ', ומניחים זה לצד זה על תבנית גליל ג ' לי מרופדת בנייר קלף או משומנת קלות. (סיבובי בצק צריכים לגעת.)
אופים בחום של 450 במשך 13 עד 15 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים יחד 1/2 כוס אבקת סוכר ו -2 כפות. חלב חמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים מעל ביסקוויטים חמים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו לבן שושן עצמי עולה רך חיטה קמח.