עוגיות קפוצ'ינו-פיסטוק
אם יש לכם אבקת סוכר, פיסטוק אגוזים, תערובת קפה נמס בטעם קפוצ'ינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות קפוצ'ינו-פיסטוק, עוגיית פיסטוק, ו עוגיית פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ממיסים תערובת קפה במים בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה ואבקת סוכר. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח ואגוזים, באמצעות הידיים במידת הצורך, עד צורות בצק נוקשה.
מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לכדור. ללטף כל כדור לתוך סיבוב 6 אינץ', בערך 1/2 אינץ ' עבה, על משטח מקורנת קלות.
חותכים כל סיבוב לתוך 16 טריזים. סדר טריזים על 1/2 אינץ ' בנפרד עם קצוות מחודדים כלפי מרכז על גיליון עוגיות ungreased.
אופים כ 15 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מניחים שוקולד וקיצור בקערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 3 עד 4 דקות, ערבוב לאחר 2 דקות, עד תערובת ניתן לערבב חלקה דק מספיק כדי לטפטף.