קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות84
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קשת

עוגיות קשת
עוגיות קשת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. והוא יספק כ 84 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר, לצבע הרצוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: עוגיות קשת, עוגיות קשת, ו עוגיות קשת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° וגריז 3 (13 על ידי 9 אינץ') מחבתות אפייה מתכת. שורה תחתונה של כל אחד עם נייר שעווה, לתת לו להאריך ב 2 קצוות מנוגדים, ונייר גריז. לשבור דבק מרציפן לחתיכות קטנות לטחון עם סוכר במעבד מזון עד לא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים חמאה. הכה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, ולאחר מכן להוסיף חלמונים תמצית שקדים להכות היטב. לנצח בקמח ומלח על מהירות נמוכה. לנצח חלבונים ביצה בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות ומערבבים שליש לתוך הבלילה כדי להבהיר מעט (הבלילה עדיין יהיה נוקשה). מקפלים פנימה הנותרים לבנים ביסודיות. מחלקים את הבצק לשלישים (כ -1 1/2 כוסות כל אחד). מערבבים צבע מאכל ירוק לתוך שליש וצבע מאכל אדום לתוך אחר, משאיר שליש רגיל.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים כל בצק בנפרד למחבת. (
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
השכבות יהיו דקות.)
5
אופים שכבות בקבוצות באמצע התנור עד רק להגדיר ומתחיל להפוך זהב לאורך קצוות, 7 עד 10 דקות בסך הכל. הפעל סכין לאורך הקצוות כדי לשחרר מהמחבת, ולאחר מכן בעוד עדיין חם, הפוך מתלה גדול על מחבת והפוך שכבה על מתלה, מושך בעדינות על גגות נייר שעווה לשחרר במידת הצורך. לקלף את נייר שעווה מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם נייר שעווה להחליק שכבה ירוקה לתוכו.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מורחים חצי ריבה באופן שווה על שכבה ירוקה בזהירות העליון עם שכבה פשוטה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
8
מורחים את הריבה שנותרה באופן שווה על פני שכבה לא מצוחצחת בזהירות העליון עם שכבה ורודה (קצוות לקצץ במידת הצורך). מכסים בניילון נצמד ומשקל עם קרש חיתוך גדול או תבנית אפייה. תרגע לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל מחבת של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר משקל ניילון לעטוף ולהפיץ שוקולד באופן שווה על גבי, אבל לא צדדים, של שכבה ורודה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שנקבע, על 1 שעה, וחותכים ליהלומים קטנים (12 שורות לרוחב ו 12 שורות אלכסוניות).
1
אל תעשה את הבצק הזה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק