עוגיות שוקולד וופר של מיידה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, שוקולד, אבקת קפה נמס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות המבורגר שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס מוקצף, ו עוגיות שוקולד צ'יפס וופר מלט וטופי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. קו שני יריעות עוגיות עם נייר רגיל (בניגוד לנון-סטיק או קלף).
מניחים את השוקולד לא ממותק, שוקולד למחצה, וחמאה בחלק העליון של דוד כפול קטן מעל בקערה להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד נמס וחלק.
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול ולהניח בצד. אתה יכול גם לעשות את הצעד הזה במיקרוגל. אני אוהב להמיס את החמאה קודם, להוסיף את השוקולד הקצוץ, ומערבבים כך שהשוקולד נמס ככל שהוא יכול מחום החמאה, ואז מיקרוגל ב 50% כוח ערבוב פעם 30 שניות עד נמס וחלק.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח, ולהגדיר aside.In קערה של מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים, סוכר, קפה או אספרסו, וניל במהירות גבוהה במשך שתי דקות.מקציפים בתערובת השוקולד המומסת במהירות נמוכה רק כדי לערבב.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך עם מרית גומי כדי לשלב את החומרים.
הסר מן המערבל ולהעביר לקערה גדולה יותר. בשלב זה, ודא הבלילה התקררה לטמפרטורת החדר. אם מוסיפים שוקולד לבלילה/בצק חם, הוא יימס לתוכו.מערבבים את פירורי השוקולד והאגוזים ואם יש צורך, לצנן את הבצק במשך כ 20 דקות או עד שהוא עבה מספיק כדי לגרוף.השתמש 1/3 כוס מתכת מדידה כדי למדוד את כמות הבלילה עבור כל עוגייה, לשים חמש עוגיות על כל גיליון עוגיות, אחד באמצע ואחד לכיוון כל פינה. השתמש מרית גומי לדחוף את התערובת לתוך כוס המדידה ולאחר מכן לגרוף אותו החוצה על הסדין מצופה (הבצק הוא דביק). לא לשטח.
אופים סדין אחד בכל פעם או שני סדינים בכל פעם, הופכים את הסדינים מלמעלה למטה וחזית לאחור פעם אחת במהלך האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה.
אופים במשך 16 עד 17 דקות-כבר לא. פני השטח של העוגיות יהיו יבשים אבל הקרביים עדיין יהיו רכים. אין באמת דרך לבדוק את אלה; פשוט להשתמש במדחום תנור נייד לפני האפייה כדי להיות בטוח שהתנור שלך נכון, ולאחר מכן לצפות בשעון.כאשר העוגיות התקררו, השתמש מרית מתכת רחבה כדי לשחרר אותם ולהפוך אותם לאוויר תחתית קצת.