קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות שוקולד וופר של מיידה

עוגיות שוקולד וופר של מיידה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, שוקולד, אבקת קפה נמס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות המבורגר שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס מוקצף, ו עוגיות שוקולד צ'יפס וופר מלט וטופי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. קו שני יריעות עוגיות עם נייר רגיל (בניגוד לנון-סטיק או קלף).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את השוקולד לא ממותק, שוקולד למחצה, וחמאה בחלק העליון של דוד כפול קטן מעל בקערה להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול ולהניח בצד. אתה יכול גם לעשות את הצעד הזה במיקרוגל. אני אוהב להמיס את החמאה קודם, להוסיף את השוקולד הקצוץ, ומערבבים כך שהשוקולד נמס ככל שהוא יכול מחום החמאה, ואז מיקרוגל ב 50% כוח ערבוב פעם 30 שניות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח, ולהגדיר aside.In קערה של מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים, סוכר, קפה או אספרסו, וניל במהירות גבוהה במשך שתי דקות.מקציפים בתערובת השוקולד המומסת במהירות נמוכה רק כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך עם מרית גומי כדי לשלב את החומרים.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר מן המערבל ולהעביר לקערה גדולה יותר. בשלב זה, ודא הבלילה התקררה לטמפרטורת החדר. אם מוסיפים שוקולד לבלילה/בצק חם, הוא יימס לתוכו.מערבבים את פירורי השוקולד והאגוזים ואם יש צורך, לצנן את הבצק במשך כ 20 דקות או עד שהוא עבה מספיק כדי לגרוף.השתמש 1/3 כוס מתכת מדידה כדי למדוד את כמות הבלילה עבור כל עוגייה, לשים חמש עוגיות על כל גיליון עוגיות, אחד באמצע ואחד לכיוון כל פינה. השתמש מרית גומי לדחוף את התערובת לתוך כוס המדידה ולאחר מכן לגרוף אותו החוצה על הסדין מצופה (הבצק הוא דביק). לא לשטח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
אופים סדין אחד בכל פעם או שני סדינים בכל פעם, הופכים את הסדינים מלמעלה למטה וחזית לאחור פעם אחת במהלך האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים במשך 16 עד 17 דקות-כבר לא. פני השטח של העוגיות יהיו יבשים אבל הקרביים עדיין יהיו רכים. אין באמת דרך לבדוק את אלה; פשוט להשתמש במדחום תנור נייד לפני האפייה כדי להיות בטוח שהתנור שלך נכון, ולאחר מכן לצפות בשעון.כאשר העוגיות התקררו, השתמש מרית מתכת רחבה כדי לשחרר אותם ולהפוך אותם לאוויר תחתית קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה