עוגיות שוקולד כפולות
עוגיות שוקולד כפולות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי שוקולד למחצה, תמצית vanillan, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד כפולות, בראוניז עם שוקולד כפול, ו עוגיות שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל בינוני (50% כוח) עבור מרווחים של 30 שניות עד מומס (כ 1/2 דקות זמן כולל). מערבבים שוקולד עד חלקה.
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מוסיף קמח ומלח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל, 1/2 פקאן כוס, ו 1/2 כוס שוקולד פירורים.
מורחים את הבלילה למחבת אפייה משומנת ומשוריינת 13 x 9 אינץ'.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פקאן ו 1/4 כוס שוקולד פירורים.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
הערה: להקפיא בראוניז במיכל אטום עד 1 חודש.
בראוניס שוקולד כפול עם ציפוי קרמל: להכין בראוניז שוקולד כפול לפי ההוראות. ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים 2 כוסות סוכר, 1/2 כוס חלב, 12 מרשמלו גדול, 1 כף סירופ תירס קל, ו 1/2 כפית סודה לשתיה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 234 (שלב כדור רך).
הסר מהחום, ויוצקים תערובת מיד לתוך קערת ערבוב גדולה. מקציפים תערובת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לאבד את הברק שלה.
מורחים ציפוי קרמל באופן שווה על פני בראוניז.