עוגיות שוקולד לוקו טבעוניות
המתכון Choco-לוקו ביס בראוני טבעוני מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, אבקת קקאו, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 1 אוהדים. נסו שוקו חם לוקו, קוקו לוקו אמפנדה קינוח, ו עוגיות טבעוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350° (180°C, או סימן גז 4).עם מיקסר, לנצח את רסק התפוחים, מים, וניל שמן, קקאו, וסוכר עד חלקה.
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומערבבים עד לשלב טוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.הבלילה כפית לתוך שימון מיני מאפין פחיות. אל תמלאו יותר מדי.
אופים במשך כ 25 דקות, או עד בראוני הוא מוצק סביב הפינות ומשאיר חריץ כאשר דקר באמצע.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר מן הפח עם סכין קטנה או מרית.כפור או אבק עם אבקת סוכר אם תרצה.