עוגיות שוקולד מנטה
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 161 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד מנטה לנבוח עוגיות שוקולד חמאת בוטנים B, עוגיות שוקולד מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה.
הוראות
לשים מתלה תנור במצב באמצע תנור מחממים לתנור ל 375°f. קו 13-by-9 אינץ 'תבנית אפייה מתכת עם גיליון 1 של רדיד, המאפשר 2 אינץ' של רדיד לתלות על כל קצה מחבת, רדיד חמאה (למעט overhang).
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח בקערה קטנה. הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות. הכה בביצה עד בשילוב. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן לערבב בתערובת קמח עד רק בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס וממתקים.
מורחים את הבצק באופן שווה במחבת ואופים עד נפוח ומתחיל למשוך מן הצדדים של מחבת, על 20 דקות.
מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, ולאחר מכן, הרמת עם נייר, להעביר ללוח חיתוך.
חותכים לסורגים ולהרים את רדיד עם מרית.