עוגיות שוקולד מקסיקניות ללא גלוטן
עוגיות שוקולד מקסיקניות ללא גלוטן עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 187 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך דגנים, בראוני, תערובת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מקסיקניות ללא גלוטן, עוגיות אגוזים ללא גלוטן עקף עם Cajeta (קרמל מקסיקני), ו בראוניז שוקולד ומסגיר דלעות צהריים (תבואה חינם, ללא גלוטן, Paleo).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי תחתון רק של מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים דגני בוקר בשקית פלסטיק לאחסון מזון resealable; שקית חותם למחוץ עם סיכה מתגלגל לעשות על 1 1/2 כוסות.
בקערה בינונית, מערבבים דגנים, סוכר חום וסודה לאפייה; מערבבים ב 1/4 כוס חמאה מומסת עד מעורב היטב. להזמין תערובת דגנים 1/3 כוס לציפוי. לחץ על שאריות תערובת הדגנים באופן שווה בתחתית המחבת.
אופים 5 דקות. מגניב 5 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים בראוני, 1/4 כוס חמאה מומסת והביצים עד מעורבב היטב. זרוק את הבלילה על ידי כפות קטנות על שכבה אפויה. בזהירות מורחים על שכבה אפויה; מפזרים בתערובת דגנים שמורה 1/3 כוס.
אופים 30 עד 34 דקות או עד בראוניז נראים יבשים ולהגדיר. (בראוניז יהיה רך; לא להשתמש במבחן קיסם). מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. עבור בראוניז, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. אחסן היטב.