עוגיות: שוקולד משולש נאנימו בר (Nanaimo Bars) עשויים להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 171 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קוקוס, תחליפי אבקת פודינג, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: Cakespy: ברים Nanaimo, Cakespy: ממתקים תירס Nanaimo ברים, ו שוקולד חמוציות Nanaimo ברים.
הוראות
1
בשורה התחתונה של מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' עם רצועת נייר קלף או רדיד, להסרת קלה של הסורגים מהמחבת ברגע שהם מגניבים.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הכינו את השכבה התחתונה: ממיסים את החמאה, הסוכר ואבקת הקקאו בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב ועבה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
הסר את המחבת מן החום, להעביר לקערה גדולה, ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, אגוזים, קוקוס, ואגוזים. לחץ בחוזקה לתוך המחבת מוכן שלך. שים את זה במקרר במשך כחצי שעה, כך שהוא יכול להגדיר לפני שאתה מוסיף את השכבה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, קקאו, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אבקת פודינג
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום.
9
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).